кадър: Нова телевизия Редактор: Парламентарната репортерка на Нова телевизия го ударила на

...
кадър: Нова телевизия Редактор: Парламентарната репортерка на Нова телевизия го ударила на
Коментари Харесай

Репортерка на Нова се моли на Филип Станев от ИТН: Кажете нещо, продуцентите ще ме уволнят

кадър: Нова телевизия 

Редактор: 

Парламентарната кореспондентка на Нова телевизия го блъснала на молба, с цел да измъкне вест от представителите на Има Такъв Народ, това описа Филип Станев пред водещия Виктор Николаев. „ Кажете нещо, другояче продуцентите ще ме уволнят “, това му споделила Ванина Недкова през вчерашния ден след срещите за показване на държавното управление.

„ Понякога и такива похвати използваме “, разяснява Виктор Николаев и по този начин отбрани колежката си, от намеците на Станев, че тя обезверено си пази работата. Депутатът от Има Такъв Народ, който към този момент имаше неприятности и трябваше да се извинява на репортерката Ива Николова от „ Пик “, реши, че е извънредно значимо да показа вчерашната преживелица тъкмо преди Недкова да се включи от Народното събрание. Репортерката обаче не се повлия от това, че я разискват в студиото и изпълни включването си три изявленията онлайн с представители на ИБГНИ, Демократична България и Българска социалистическа партия.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР